Preloader

#ŽELIMTRENIRATI

Power Trening Arena zamišljena je kao mjesto u kojem ćete se moći dobro iznojiti, nasmijati, osjećati ugodno u našoj prijateljskoj atmosferi, ali i naučiti puno toga što će Vam koristiti za cijeli život i vaše zdravlje.

Što ako mi (više) ne odgovara termin treniranja?

Jako smo fleksibilni, sve ćemo se dogovoriti. Imamo mogućnost OPEN GYM-a kada možeš doći i nadoknaditi svoj trening, a za svaki program postoje i jutarnji termini, kao i svakodnevni popodnevni termini. (pogledaj raspored grupa)

Što ako nešto ne mogu odraditi?

Ne možemo ni mi sve! Za sve je potrebno vremena, ako nešto ne možeš danas moći ćeš za 2, 3, 4 tjedna. Ono što ti možemo sigurno zagarantirati je da ćeš vidjeti napredak.

Nikad ranije nisam trenirao / trenirala. Što sad?

Svatko od nas je nekada bio početnik i morao krenuti od nule. Nema razloga za brigu, mi smo tu da te naučimo sve što trebaš!

Kada mogu početi s treninzima?

S treninzima možete početi kad god ste spremni, bez obzira na ostale u vašoj grupi. Mi ćemo se pobrinuti da naučite osnove, a vi ćete se pridružiti odabranoj grupi kada budete spremni.

Kako izgleda jedan tipičan trening?

Trening kreće globalnim razgibavanjem zglobova (gležnjevi, koljena, kukovi, kralježnica sa naglaskom na torakalni dio kralježnice, ramena, laktovi, šake) te zagrijavanjem tijela za glavni dio treninga ovisno o tome za koji ste se program odlučili. Nakon odrađivanja glavnog dijela slijedi istezanje i opuštanje. Također svakom članu odredimo drugačije vježbe razgibavanja i istezanja, ovisno o njihovom ”problemu”.

Gdje mogu nabaviti opremu za treniranje?

Opremu možete nabaviti u svakoj sportskoj trgovini.

Što trebam od opreme?

Od opreme trebate sportsku odjeću i obuću, ručnik, bocu s vodom i puno volje.