Preloader
Medvjedi

Medvjedi

Što su medvjedi?

Grupni program posvećen isključivo snazi. Metode powerliftinga i bodybuildinga čine ovaj program idealnim za sve one koji žele ojačati i izgraditi svoje tijelo (esteteika), a mrze bilo kakav oblik kardio treninga. Metodama powerlifinga ćete ojačati, a metodama bodybuildinga izgraditi svoje tijelo. Naglasak se stavlja na individualizirani pristup treningu ( svaki polaznik ima svoj program, prilagođen trenutnom stanju treniranosti te raznin izvođenja određenih vježbi ).

Što očekivati na medvjedima?

Tijekom prvih mjeseci, tehnički ćete usavršiti osnovne vježbe snage: potiske i povlačenja za gornji i donji dio tijela, kao i izolacijske vježbe potrebne za daljnje transformacijske učinke.

Da bi iskoristili sve pozitivne trenažne učinke, ciklusi se mijenjaju svakih mjesec dana, što ostavlja dovoljno vremena da osoba napreduje te da se tijelo prilagodi na volumen i intenzitet koji smo stavili pred njega. Taj pristup omogućuje konstantan i kvalitetan napredak.

Što radimo na medvjedima?

Čučanj, mrtvo dizanje, potisak sa klupe, potisak iznad glave, zgib, povlačenja u preklonu... Sve su ovo vježbe koje tehnički prolazimo te ih učimo do automatske razine, kako bi iskoristili makismalni potencijal istih.

Kome je grupa namjenjena?

Program je idealan za početnike, jer će kvalitetno i sistematski naučiti izvoditi sve vježbe snage sa šipkama, ali i također za vježbače koji treniraju duže vrijeme te žele svoj trening podići na jednu ozbiljniju razinu.

Želiš nas nešto pitati?

Slobodno nas nazovi ili nam pošalji poruku, rado ćemo ti pomoći.