Preloader
L1 program

L1 (Level 1) program

L1, ili Level 1 program je namjenjen svim početnicima, točnije osobama koje do sada nisu bile uključene u tjelesne aktivnosti te osobama koje su fizički aktivne, no nemaju primarno znanje o izvođenju osnovnih vježbi snage.

Ukupno trajanje programa je 6 tjedana. Tokom tog razdoblja fokus stavljamo na učenju osnovnih obrazaca kretanja uz opterećenje s različitim rekvizitima.

Što vas očekuje u L1 programu?

Kako bismo stvorili dobru podlogu za buduće težinske treninge, trebamo vas naučiti kako koristiti dijafragmu pri dizanju te kako to implementirati u sam trening.

Potrebno je proći anatomsku adaptaciju vaših vezivnih tkiva na određene pokrete, kako bismo izbjegli silne neželjene ozljede. Također, postepeno ćemo razvijati jakost i izdržljivost vašeg trupa kako bi on mogao podnijeti opterećenja i treninge koji vas očekuju u budućnosti.

Naučiti ćemo vas osnovne pokrete, poput pretklona, čučnja, guranja, vučenja, nošenja i bacanja. To će biti u prvom planu. Nakon što savladate pokrete bez opterećenja, iste ćemo opteretiti sa različitim rekvizitima.

Prva tri tjedna, intenzitet i volumen rada biti će niski. Transformacijska komponenta je u ovom razdoblju veoma zastupljena, što nam osigurava da svi polaznici dobro nauče izvoditi osnove.
Druga tri tjedna, intenzitet i volumen se povećavaju kako bi vas što bolje pripremili za nastavak vašeg trenažnog procesa u Power Body L2 (Level 2) programu.

Što program uključuje?

  • Program u trajanju od 6 tjedana.
  • Učenje korištenja dijafragme pri disanju.
  • Razvijanje jakosti i izdržljivosti trupa.
  • Učenje osnovnog pokreta poput pretklona, čučnja, guranja, vučenja, nošenja i bacanja.
  • Učenje pravilne tehnike vježbi s kettlebellom.

Želiš nas nešto pitati?

Slobodno nas nazovi ili nam pošalji poruku, rado ćemo ti pomoći.