Preloader
Edukacijsko transformacijski program

Edukacijsko-transformacijski program

ZNAŠ LI DA najveći problem u borbi s viškom kilograma nije skidanje kilograma, nego održavanje postignute željene težine?
Ukoliko se pronalaziš u ovom problemu te želiš skinuti višak kilograma i naučiti kako zadržati postignute rezultate, čitaj dalje!

Ne nudimo ti lagano skidanje kilograma, ne nudimo ti topljenje sala preko noći, čarobne napitke, magične štapiće ni “pretvaranje” sala u mišiće. Ali, ako si umoran od TOP SHOP dijeta, ekspresnih skidanja kilograma, još ekspresnijeg vraćanja izgubljene kilaže, ciklusa izgladnjivanja i prejedanja, nezadovoljstva svojim tijelom i ponašanjem te nezdravim odnosom prema hrani, možda je ovo prava stvar za tebe! Nudimo ti zdravu i dugoročnu promjenu u tvom načinu života, odnosu prema hrani i treningu.

Za koga je ovaj program?

  • Za sve osobe koje su doista željne promjene i kojima je dosta začaranih krugova gubljenja i dobivanja kilograma.
  • Za osobe koje žele uložiti vrijeme i trud i napraviti promjenu koja će im poboljšati kvalitetu života.
  • Za osobe koje žele biti samostalne i naučiti sve što im je potrebno da napokon budu zdrave i zadovoljne u svojoj koži.
  • Za osobe koje su umorne od ekspresnih dijeta, yo-yo efekta i stotinu zbunjujućih informacija.

ŠTO OVAJ PROGRAM SADRŽI?

Trening

Postepeno uvođenje u proces treninga, u kojem prolazimo pravilnu izvedbu svih osnovnih vježbi snage i izdržljivosti koje će vam trebati u naprednijem treningu uz lakše treninge snage i izdržljivosti, sve prilagođeno vašoj početnoj formi. Ova faza služi postepenoj adaptaciji vašeg tijela na treninge i osigurava da prilikom daljnjih treninga maksimalno efikasno i pravilno iskoristite svaki trening koji odradite, uz što manju mogućnost ozljede. Nakon početne faze adaptacije, fokusiramo se na smanjenje masnog tkiva te razvoj snage i kondicije koristeći cjeloviti pristup koji će vam uz individualni plan prehrane i treninge dati najbolje rezultate.

Prehrana

Ulaskom u program dobit ćete individualan plan prehrane podijeljen u faze kojeg ćete pratiti tijekom programa. Plan prehrane podložan je promjenama ovisno o vašem napretku kako bi vam osigurali što bolje rezultate u prva dva mjeseca ove početne faze vaše dugoročne promjene.

Edukacija i predavanja

Program sadrži praktične i teorijske edukacije kojima je cilj pružiti vam znanje o svemu što vam je potrebno o prehrani, treningu, gubljenju masnih naslaga te izgradnji mišićnog tkiva, kako bi osigurali da nakon ovog programa dugoročno promijenite svoje navike i zadržite postignute rezultate. U edukacijama ćete naučiti koji su osnovni zakoni gubljenja masnog tkiva, koliko kalorija trebate unositi za gubljenje na kilaži, a koliko za održavanje, koje namirnice su dobre za vas, kako si sami sastaviti trening kod kuće ili u teretani, kako uklopiti zdrave navike u svakodnevni život te kako uživati u onome što volite. A ne da cijeli život provodite na dijetama!

Podrška mini grupe

Program se održava u mini grupi do 10 članova, čime se želi osigurati kvaliteta programa i maksimalna posvećenost trenera vašim individualnim potrebama. Grupa je način socijalne podrške u kojoj se nalazite sa članovima koji prolaze isto što i vi, međusobno se motivirajući u trenutcima kada vam je podrška potrebna. Trener je tu kao vodstvo, iskustvo i stručnost koja vam je svakodnevno dostupna, privatno i unutar grupe, za sva vaša pitanja i probleme.

Kontrola napretka

Svakih 14 dana provjeravamo vaš napredak mjerenjem osnovnih parametara kao što su vaša težina i obujam tijela. Ovakva kontrola omogućuje nam pravovremeno reagiranje i modificiranje treninga i plana prehrane prema vašim potrebama, kako bi vaši rezultati bili što bolji.

Želiš nas nešto pitati?

Slobodno nas nazovi ili nam pošalji poruku, rado ćemo ti pomoći.