O nama

[ultimate_heading main_heading=”POWER BODY TRENING ARENA” sub_heading_color=”#3b3e47″ alignment=”left” main_heading_font_family=”font_family:Rubik|font_call:Rubik|variant:700″ main_heading_style=”font-weight:700;” sub_heading_font_family=”font_family:Rubik|font_call:Rubik|variant:300″ sub_heading_style=”font-weight:300;” sub_heading_font_size=”desktop:20px;” sub_heading_line_height=”desktop:30px;”]Prvi fitness centar u Slavonskom Brodu koji je napustio klasičan oblik treninga po spravama i bazira se isključivo na radu sa slobodnim utezima (šipkama, kettlebellima, bučicama, suspenzijskim trakama, medicinkama i dr.) te vježbama s vlastitim tijelom.[/ultimate_heading]

Naš cilj je da Vas naučimo kako da iskoristite svoj potencijal i da budete najbolja verzija sebe. Veliku pažnju posvećujemo pravilnoj tehnici vježbanja i nećemo vas pustiti da radite nešto što bi vam moglo štetiti. Naučiti ćete kako koristiti šipku, kettlebell, bučicu, medicinku te, što je još važnije, naučit ćemo vas kako da koristite svoje tijelo.

Treninzi su prilagođeni svima, svi rade koliko im trenutno stanje dopušta, a naš je posao da vam pokažemo da možete više, što u konačnici zajedno i postižemo.

Zašto smo napustili klasičan oblik treninga? Naše tijelo je stvoreno da se kreće u svim pravcima, da podiže teške predmete, da skače, puže, provlači se, pa zašto bi mu to uskratili.

TRENERTOMISLAV DIDOVIĆ Saznaj više

Jedan je od trenera sa StrongFirst licencom te je nakon samog licenciranja bio pozvan kao asistent u obuci drugih trenera. Svoje znanje o planiranju i programiranju treninga je proširio kod Pavela Tsatsoulinija na seminaru Plan Strong.

Rođen u Slavonskom Brodu 1990.g., smjer fitness na Kineziološkom fakultetu upisuje 2010.g. te završava 2015.g. Sportom se bavi cijeli život, također sa iskustvom u natjecateljskom bodybuildingu. Osim formalne naobrazbe, puno vremena ulaže u neformalnu naobrazbu. Polaznik je Motus Melior akademije gdje je odslušao smjer funkcionalnog treninga (1. pokretljivost, 2. ravnoteža i stabilizacija, 3. trening s otporom, 4. pliometrijski i balistički trening, 5. trening brzine i agilnosti 6. trening energijskih sustava, te kao dodatak rehabilitacija gornjih ekstremiteta). Prisustvovao je MBS seminarima različitih tema. Posjeduje licencu Hrvatskog dizačkog saveza za olimpijska dizanja te je bio polaznik Eleiko seminara za olimpijska dizanja. Vlasnik je i licence Hard Body sustava od prof. Tomislava Dolušića te je pohađao mnoge druge seminare i radionice.

[ultimate_heading main_heading=”DIPLOME I PRIZNANJA” heading_tag=”h1″ main_heading_color=”#ef6910″ main_heading_font_family=”font_family:Rubik|font_call:Rubik|variant:700″ main_heading_style=”font-weight:700;”][/ultimate_heading]