KETTLEBELL

KETTLEBELL

Kettlebell trening se bazira na vježbama s kettlebellom (girja), vlastitim tijelom i suspenzijskim trenažerima (TRX, karike). Naučit ćemo vas svaku vježbu sa kettlebellom i vjerujte nam nakon što sve naučite čeka vas prava zabava.

Kettlebell je rekvizit koji će vam dati ”all day strength” tj. sve ono što vam treba kao rekreativcu. Snagu, kondiciju, bolje držanje te lijepo oblikovano tijelo. Trening s kettlebellom je specifičan jer skoro u svakoj vježbi aktivira više od 80% svih mišića u tijelu s naglaskom na stražnji kinetički lanac tj. vaše gluteuse (dupe), mišiće stražnje strane natkoljenice (zadnja loža), mišiće leđa, trupa. I iz tog razloga jako je dobar za sve one koji najviše vremena provode sjedeći jer možemo reći da pobija sve loše posljedice sjedenja.

Kettlebell trening je odličan za sve koji tek kreću s vježbanjem jer ćete naučiti sve što trebate kako bi se kasnije, ako budete željeli, mogli prebaciti u bilo koju drugu grupu. No, nije rezerviran samo za početnike, za rekreativce s dugim stažem treniranja je također izazovan, sve ovisi o našem planiranju i programiranju trening. Dovoljan vam je dokaz to što se svaki profesionalni borac priprema s kettlebellom. Snaga i kondicija su spojeni u kettlebellu.

PREDNOSTI

  • “All day strength”, tj. sve ono što vam treba kao rekreativcu
  • Snagu, kondiciju, bolje držanje te lijepo oblikovano tijelo
  • skoro u svakoj vježbi aktivira više od 80% svih mišića u tijelu
Single Event Page

This is a single event page with sample content. This layout is suitable for most websites and types of business like gym, kindergarten, health or law related. Event hours component at the bottom of this page shows all instances of this single event. Build-in sidebar widgets shows upcoming events in the selected categories.

Today Upcoming Events

No upcoming grupe for today

15 Next Events

No upcoming grupe for today