Istina, često ih ističem pokušavajući vas time privući kako bi imala priliku pokazati vam koliko bitnijih stvari leži ispod toga. Radim to jer ponekad smatram da kvalitetan cilj opravdava sredstvo. I realno, radim to jer u današnjem svijetu to nažalost funkcionira.

Ono čemu se uvijek nadam kada završim sa svakim ciklusom je da sam vam uspjela pokazati kako ste puno više od neke brojke na vagi koja vas je mučila i da dobre stvari nikada ne dolaze preko noći, ali da na kraju uvijek dobijete ono u što ste uložili svoje vrijeme i trud.

Ja nisam elitni trener, nemam sve znanje svijeta i nisam u vrhunskoj fizičkoj formi. Pločice imam samo u svojoj kupaoni. Poštujem i cijenim disciplinu, odricanje i trud koja se krije iza tuđih pločica. Ali smatram da u današnjem svijetu postoje i druge stvari na koje bi se trebali fokusirati. Stvari kao što su empatija, podrška, razumijevanje i rad na ravnoteži između samokritike i ljubavi prema sebi i drugima.

Naravno, želim da budete zadovoljni svojim fizičkim izgledom i da se dobro osjećate u svojoj koži, ali kroz trening vam želim pokazati ono zbog čega sam ja zaljubljena u ovaj posao.Želim vam pokazati koliko vas trening može mentalno ojačati. Koliko vam može pokazati da ste puno jači, sposobniji i žilaviji nego što ste mislili.

Sigurno ste svi tijekom ovog ciklusa imali treninga u kojima ste mislili da više ne možete, da ste slomljeni i da ćete odustati, ali niste, izvukli ste do kraja. Možda ste u tom trenutku primijetili smiješak na mom licu.

U takvim trenucima sam najponosnija na vas, to je taj trenutak u kojem postajete jača osoba koja ne odustaje, osoba koja shvati da može puno više nego što je mislila i koja više vjeruje u sebe.

Nadam se da taj osjećaj možete iskoristiti kao samopouzdanje koje ćete prenijeti i u sve druge aspekte svog života. Kada prihvatite trening na taj način, privlačan odraz u ogledaju jednostavno dođe kao posljedica.

Ekipa, hvala vam na povjerenju!

Par riječi o likovima koji su sudjelovali u priči:

Marina

Naša ljepotica koja je došla kao da je već tri puta završila ovaj ciklus. Ako je Trnoružica maštala o princu, onda je Marina ovih 60 dana samo maštala o medoviku. Zasluženo ga je i smazala par puta tijekom programa (da, jbg nekad i pojedemo kolač)!

Dalibor

Heroj koji je preživio program kao jedini muškarac među 10 žena. Hrabro se nosio sa svim našim pms-ovima, kukanjem o muškarcima i tolerirao kada bi u žaru treninga svima vikala: „Ajmo cure“! Mislim da nakon ovog programa može radit u nekom savjetovalištu za žene.

Ana M.

Lijepo mi je već u prvom tjednu naglasila kako mrzi čučnjeve, natjerala me da ih pokušam maksimalno zakamuflirati u treningu u početku ciklusa, ali kasnije ih je već s puno manje otpora radila i dva puta tjedno. Dio je „kava ekipe“ koja dođe barem pola sata ranije na trening.

Monika

Kad se opali smijat, odmah ti se popravi dan. Osnivačica „kava ekipe“ koja dođe sat vremena ranije na trening. Totalni chill od žene, „mama kvočka“ na najpozitivniji mogući način.

Ivana

Rasturila i maksimalno iskoristila program. Vježba i kod kuće ako propusti trening. Da radim još u školi definitivno bi mi bila najdraži učenik.

Gorana

Pomoćni trener broj 1! Uvodi red, ne čujem samu sebe od nje, broji tuđa ponavljanja i proziva tko je i zašto propustio trening. Mali Gestapo u obliku Pipi Duge Čarape. Kad nju ne čujem tijekom treninga onda znam da je trening težak (rijetko, ali događalo se).

Sandra

Kaže da je bila skeptična i mislila da sa mnom gubi vrijeme. Na kraju je rasturila. Jedina koja bi sama dobrovoljno prije treninga sjela na zloglasni bajk dok mi gledamo u čudu i pijemo kavu prije treninga.

Ana C.

Diže težine ko velika, ni ne pita koliko. Ostavi dušu i tijelo na treningu i nadoknađuje sve što propusti. Voli radit guzu i noge, gornji dio baš i ne, ali odradi zbog mene.

Mihaela

Naša Palčica. Iznimka u grupi koju moramo tjerat da jede više. Osoba s kojim bi vjerojatno svi htjeli mijenjat mjesto da koji mjesec možemo jesti sve što nam padne na pamet. Nastavlja se družit s nama dok ne nabije još koji kilogram mišića.

Ines

Najmlađi član naše družbe. Hrabro je izdržala svoje mjesto kraj Goge i pratila zadani ritam. Velik dio posla je odradila sama prije ulaska u ovaj program, a sebi je dokazala da ima puno više kondicije nego što je mislila!