Dosta ti je izgovora, planiranja i odgađanja do sutra? Prijavi se i iskoristi priliku učiniti nešto za sebe! Power Body Arena Vam predstavlja svoj novi grupni fitness programU 60 dana do fit komada“! Nova grupa FIT/60 starta 20.11. 2017.!

Kažu da je potrebno 60 dana kako bi se stvorila nova navika, a mi smo tu da Vam u tome pomognemo! Naš novi program osmišljen je kako bi Vam na najbrži način pomogao doći do rezultata i pružio Vam potrebno znanje i spremnost za daljnje napredovanje do Vaših ciljeva. Bilo da ste tek početnik koji ne zna odakle krenuti ili rekreativac koji već neko vrijeme trenira bez vidljivih rezultata, tu smo kako bi Vas usmjerili i pokazali Vam konkretne rezultate u našem vodstvu kroz 60 dana.

TERMINI
Ponedjeljak: 16 – 17 h
Utorak: 17 – 18 h
Četvrtak: 17 – 18 h
Subota: 13 – 14 h

Broj članova grupe ograničen je na 12 članova čime su osigurani kvaliteta programa, posvećenost instruktora svakom pojedincu i individualan pristup Vašim ciljevima. Vrhunska opremljenost našeg prostora raznim rekvizitima za vježbanje te nepresušna strast i kreativnost kojom obavljamo svoj posao omogućit će svakom pojedincu sigurno, efikasno i zabavno ostvarenje rezultata.

Dođite, pridružite nam se i postanite jedan od naših brojnih zadovoljnih klijenata i prijatelja kojima smo pomogli usvojiti dobre navike, a mi ćemo biti tu da Vas poguramo i motiviramo kada Vam bude teško. Osigurajte svoje mjesto u grupi i javite nam se u vezi svih pitanja koje imate ili dođite do nas, upoznajte nas i porazgovarajte osobno s nama o svemu što vas zanima!

Stvarajmo dobre navike zajedno!

Naš program “U 60 dana do komada” uključuje:

  • plan i program treninga u 60 dana osobno prilagođen svakom pojedinom članu grupe prema njegovim trenutnim sposobnostima i ciljevima
  • 3-4 treninga tjedno tokom 8 tjedana
  • cjelokupni plan prehrane koji omogućuje zdravo i efikasno gubljenje masnog tkiva
  • mjerenje rezultata i napretka svaka 2 tjedna i prilagodbu treninga i prehrane sukladno rezultatima (postotak masnog tkiva, postotak mišićne mase, visceralno tkivo)
  • nagradu za ostvareni rezultat
  • dostupnost trenera kroz svih 60 dana za sva pitanja i savjete koje trebate

 

Prijavi se ovdje!!!

Koncept treninga s terminima i cijenom dobijete popunjavanjem prijavnice za trening!

 

  • Prihvaćam ovu anketu i izjavljujem da sam spreman/spremna na treninge, vođene trenerom, na vlastitu odgovornost, potpuno svjestan/svjesna da sudjelovanje u tjelesnoj aktivnosti predstavlja rizik od ozljede, srčanog udara ili čak i smrti. Također sam svjestan/svjesna da postoje i druge opasnosti koje je nemoguće ovdje nabrojati.Osobe mlađe od 18 godina su obavezne priložiti pismenu izjavu roditelja o pristanku.
  • U Slavonskom Brodu, dana 28/09/2021 godine.

 

related posts

Autor

PowerBody 17/07/2017

Sve objave